ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИЙ ІСТИТУТ ІМ. Г.В. КАРПЕНКА НАН УКРАЇНИ

Новини

Вітаємо новообраних членкорів!

         26 травня 2021 року відбулася сесія Загальних зборів НАН України, під час якої було обрано дійсних членів (академіків) і членів-кореспондентів НАН України. До нинішніх виборів Президія НАН України, з урахуванням положення Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» щодо граничної чисельності членів Національної академії наук України у 200 академіків і 400 членів-кореспондентів, оголосила 33 вакансії академіків і 76 вакансій членів-кореспондентів з 97-ми спеціальностей. За підсумками таємного голосування обрано 30 академіків, 73 члени-кореспонденти та 27 іноземних членів НАН України.

По Відділенню фізико-технічних проблем матеріалознавства НАН України серед інших членів-кореспондентів від нашого Інституту обрано завідувача відділу «Водневих технологій та матеріалів альтернативної енергетики», д.х.н., професора Завалія Ігора Юліяновича та провідного наукового співробітника відділу «Теорії хвильових процесів та оптичних систем діагностики», д.т.н., професора Муравського Леоніда Ігоровича.

Вітаємо і щиро зичимо Вам Ігоре Юліяновичу та Леоніде Ігоровичу подальших наукових і творчих звершень, підтримки однодумців і вдячних учнів!