Page 17 - Dys
P. 17

17

                  4.3. Визначення впливу попереднього термічного оброблення сталі на

                        мікротвердість поверхневого шару, сформованого МІО……………  93

                  4.4. Опірність наноструктур водневій крихкості………………………….                                94
                  4.5. Воднева проникність……………………………………………………  101

                  4.6. Корозійна тривкість та її залежність від поверхневого легування….  105

                  Висновки до розділу 4……………………………………………………….  112

                  РОЗДІЛ 5 Вплив          наноструктуризації         поверхні      сталей      на     їх

                               експлуатаційні властивості……………………………………..  113

                  5.1. Зносостійкість…………………………………………………………...  113

                        5.1.1. Зносостійкість поверхневих НКС в умовах сухого тертя, в

                               оливному та оливно-абразивному середовищах……………...  113

                        5.1.2. Знососітйкість у корозивно-наводнювальному середовиці

                               диетиленгліколю………………………………………………...  116

                        5.1.3. Вплив температури нагрівання на зносостійкість сталей

                               після МІО………………………………………………………...  120

                  5.2. Втома та корозійна втома………………………………………………  123

                  5.3. Контактна довговічність………………………………………………..  129

                        5.3.1. Контактна довговічність сталей для валків гарячого
                               прокатування…………………………………………………….  133

                        5.3.2. Контактна довговічність сталей для виготовлення елементів

                               бурових доліт……………………………………………………  136

                  Висновки до розділу 5…………….………………………………….…….                                            144

                  ВИСНОВКИ……………………………..………………………………......  146

                  СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.…………………………..………  148

                  ДОДАТКИ………………………………………………………………...….  169

                      Додаток А……………….……………………………………….……….  169

                      Додаток Б……………….……………………………………….…….…  171

                      Додаток В…………..…..……………………………………….………..  174
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22